M: 040 662 323
Kako iz piščanca dobiti vrhunske zrezke, krače, perutnice ali pa morda pripraviti odlične jedi za naše najdražje. Vse to se sliši odlično. Vendar razsek in filiranje potrebujeta nekaj spretnosti, ki jih lahko pridobite na naši delavnici. Naučili vas bomo ravnanja z mesom in kako izkoristiti vsak kos perutnine. Da ne bo šlo znanje v pozabo, dobite še lasten priročnik za osvežitev spomina. V ceni tečaja sta dva piščanca, ki jih po vašem razseku odnesete domov, priročnik in prigrizek.
Cena: 50,00€/osebo
Termini potekajo v manjših skupinah po 4 osebe. Mentor se tako posveti posamezniku in vsakemu zagotovi edinstveno izkušnjo.
Spodaj navedeni termini veljajo do zasedenosti vseh mest. V kolikor pa želite na tečajih sodelovati v drugih terminih in zagotovite 4 zainterisirane osebe, nas lahko kontaktirate. Poiskali bomo ustrezno rešitev.
Datum | Prosta mesta |
24.1.2024 | Zasedeno |
31.1.2024 | Zasedeno |
28.2.2024 | Zasedeno |
27.3.2024 | Zasedeno |
24.4.2024 | Zasedeno |
29.5.2024 | Zasedeno |
26.6.2024 | Zasedeno |
31.7.2024 | Zasedeno |
28.8.2024 | Zasedeno |
25.9.2024 | 4 |
30.10.2024 | 4 |
27.11.2024 | 4 |
KONTAKT:
Piščančjereja Galjot Lahovče 57, 4207 Cerklje na Gorenjskem
Piščančjereja Galjot @ 2018, Vse pravice pridržane
Izdelava spletnih strani:Izdelava spletnih strani - Spletna postaja
Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.