Kupcem je treba dati oprijemljivo zaupanje

Kupcem je treba dati oprijemljivo zaupanje

22.06.2021

Tudi sam sem kupec. Zato si večkrat želim kupiti nekaj na prvo roko in to tako, da sem v izdelek prepričan preden ga vzamem iz vrečke in poizkusim.


V to me prepriča zaupanje v strokovno žirijo. Sodniki in preizkuševalci so tu za nas, da nam izdelke preverijo, preden jih sami okusimo ali testiramo.


To so razne nagrade, certifikati, odlikovanja in podobno. Pa ljudje v to zaupajo? Jaz vedno bolj mislim, da ja.
Zaupajo, da je odlikovan izdelek res boljše kakovosti, odraža svežino ali zaščiteno geografsko posebnost.


V Sloveniji imamo več ocenjevanj kakovosti. Ena izmed njih je tudi mednarodno ocenjevanje mesa in mesnih izdelkov, na katerem sodelujemo z našimi piščanci.


Bom rekel, da gre za poseben čas, ko pripravljaš izdelke za ocenjevanje. Kljub temu, da ti veliko potrditev dajo stranke z nakupom in vračanjem na kmetijo, je vedno malo nervoze, če bo šlo vse v redu. Še zadnji popravki deklaracije in prevoz na ocenjevanje. Potem čakamo. Vsi domači in zaposleni z zaupanjem v izdelek, odpiramo pošto.


Tukaj je zlata medalja 2021 za svežega domačega piščanca.


Strankam ponujamo zlate piščance, večkrat nagrajene. Ni dvoma, da tukaj ciljamo na višjo kvaliteto.

Pa dober tek spoštovane stranke!

Adrijan Galjot

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.